De Slaapzuster Ontzorgt en verzorgt

Gewoon gaan slapen, het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar dat gaat lang niet voor iedereen op. U komt misschien net uit het ziekenhuis en wilt of kunt eigenlijk niet alleen zijn. Maar steeds een beroep doen op uw mantelzorgers vindt u ook bezwaarlijk; ze doen immers al zoveel. Slaapzuster biedt op dat moment een vertrouwde en persoonlijke oplossing.

Onze specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in zorg voor ouderen die lijden aan een vorm van dementie.

Daarnaast verlenen wij ook steeds meer zorg voor mensen in hun laatste levensfase.

Gedurende de nacht nemen wij de taken van de mantelzorgers waar zodat zij met een gerust hart kunnen bijslapen in de wetenschap dat hun familielid alle zorg en aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft.

Onze belofte

Een veilige nachtrust. Wij zorgen ervoor dat u ‘s nachts de ondersteuning krijgt die het voor u maar ook voor uw mantelzorgers zo comfortabel mogelijk maakt. Lees hier meer over ons.

Onze bereikbaarheid

Slaapzuster is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Wij vinden altijd een passende oplossing en hebben nog nooit “nee” hoeven verkopen. De laatste anderhalf jaar hebben we al méér dan 200 aanvragen naar volle tevredenheid kunnen invullen.

Ons team bestaat uit meer dan 175 slaapzusters die allemaal van wanten weten en zorgvuldig zijn geselecteerd. Ons werkgebied? Heel Nederland.

Ons aanbod

Onze naam zegt het al: wij zijn er in eerste instantie om u en uw naasten een veilige nachtrust te bieden. Maar natuurlijk kunnen we ook, indien u dat wenst, de zorg uitbreiden naar overdag of in de avond zodat uw comfort en veiligheid 24 uur per dag zijn gegarandeerd. Lees meer.

Onze Slaapzusters zijn gekwalificeerd en hebben een jarenlange ervaring opgebouwd. Heeft u een vraag voor ons? Medisch advies nodig? Neem contact met ons op en wij laten snel van ons horen!