Ingrid Seuren richtte De Slaapzuster op in januari 2018. Zij had op dat moment al 27 jaar ervaring in de zorg maar wilde méér betekenen voor de schrijnende gevallen waar zij regelmatig mee geconfronteerd werd.

“Ik werkte de laatste jaren met name voor ouderen die aan dementie leden en tussen de wal en het schip vielen. Ze hadden niet de juiste indicatie om te worden opgenomen maar waren ook niet meer in staat om goed voor zichzelf te zorgen. Helaas konden deze mensen lang niet altijd een beroep doen op mantelzorgers. En als die er wel waren liepen ze vaak tegen hun grenzen aan. Ik besloot dat ik in ieder geval wilde uitzoeken of ik daar wat aan zou kunnen doen.”

Al dat uitzoek- en denkwerk resulteerde in de oprichting van De Slaapzuster. Nog geen twee dagen nadat de website “live” ging was de eerste aanvraag al ingevuld en gingen de Slaapzusters aan de slag.

Iedereen in het team heeft hetzelfde doel: de gezondheid, de zelfstandigheid en het comfort van onze patiënten en hun familie zo veel mogelijk bevorderen.

Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen.