Gewoon gaan slapen, het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar dat gaat lang niet voor iedereen op. U komt misschien net uit het ziekenhuis en wilt of kunt eigenlijk niet alleen zijn. Maar steeds een beroep doen op uw mantelzorgers vindt u ook bezwaarlijk; ze doen immers al zoveel. Slaapzuster biedt slaapdiensten aan wat op dat moment een vertrouwde en persoonlijke oplossing is. Slaapzuster is gespecialiseerd in slaapdiensten en heeft jarenlange ervaring met slaap en nacht diensten.

Slaapdiensten van Slaapzuster zorgt voor een veilige nachtrust

Onze naam zegt het al: wij zijn er in eerste instantie om u en uw naasten een veilige nachtrust te bieden met onze slaapdiensten. Naast slaapdiensten in de nacht kunnen we ook, indien u dat wenst, de zorg uitbreiden naar overdag of in de avond zodat uw comfort en veiligheid 24 uur per dag zijn gegarandeerd.

Onze Slaapzusters zijn gekwalificeerd en hebben een jarenlange ervaring met slaapdiensten.

Onze nachtzusters zijn gekwalificeerd en hebben een jarenlange ervaring met slaapdiensten. Heeft u een vraag over onze slaapdiensten of medisch advies nodig? Neem contact met ons op en wij laten snel van ons horen!