Wij zijn gespecialiseerd in zorg voor ouderen die lijden aan een vorm van Alzheimer of andere vormen van dementie.

Daarnaast verlenen wij ook steeds meer zorg voor mensen in hun laatste levensfase.

Gedurende de nacht nemen wij de taken van de mantelzorgers waar zodat zij met een gerust hart kunnen bijslapen in de wetenschap dat hun familielid alle zorg en aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft.

Onze belofte

Een veilige nachtrust. Wij zorgen ervoor dat u ‘s nachts de ondersteuning krijgt die het voor u maar ook voor uw mantelzorgers zo comfortabel mogelijk maakt. Lees hier meer over ons.

Onze bereikbaarheid

Slaapzuster is 24 uur per dag bereikbaar en wij vinden altijd een passende oplossing voor een zorgeloze nachten. De laatste anderhalf jaar hebben we al méér dan 200 aanvragen naar volle tevredenheid kunnen invullen.

Ons team bestaat uit meer dan 175 slaapzusters die allemaal gespecialiseerd zijn in de nachtzorg. Alle slaapzusters zijn door ons zorgvuldig geselecteerd. Ons werkgebied is in heel Nederland.

Ons aanbod

Onze naam zegt het al: wij zijn er in eerste instantie om u en uw naasten een veilige nachtrust te bieden. Maar natuurlijk kunnen we ook, indien u dat wenst, de zorg uitbreiden naar overdag of in de avond zodat uw comfort en veiligheid 24 uur per dag zijn gegarandeerd. Lees meer

Onze Slaapzusters zijn gekwalificeerd en hebben een jarenlange ervaring opgebouwd. Heeft u een vraag voor ons? Medisch advies nodig? Neem contact met ons op en wij laten snel van ons horen!